INSTITUTUL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU CREŞTEREA BOVINELOR

 
 

Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, cu sediul în localitatea Baloteşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti km 21, jud. Ilfov, organizează concursuri pentru ocuparea funcţiilor contractuale vacante de:

  • 1 post Cercetător Ştiinţific gradul II (CSII) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Genetică, Ameliorare, Reproducţie. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; să deţină titlul de doctor în domeniul zootehnie; vechime în activitatea de cercetare de minim 8 ani; să deţină titlul de CSII
  • 1 post Cercetător Ştiinţific gradul II (CSII) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Genetică, Ameliorare, Reproducţie. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; să deţină titlul de doctor în domeniul medicină veterinară; vechime în activitatea de cercetare de minim 8 ani; să deţină titlul de CSII.
  • 1 post Asistent de Cercetare Ştiinţifică (ACS) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Genetică, Ameliorare, Reproducţie. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul medicină veterinară, cu media de absolvire de cel puţin 8,00; cunoaşterea limbii engleze la nivel de utilizare/documentare; nu se solicită vechime în activitatea de cercetare.
  • 1 post Cercetător Ştiinţific gradul II (CSII) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Nutriţie, Fiziologie, Bază Furajeră. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; să deţină titlul de doctor în domeniul zootehnie sau biochimie; vechime în activitatea de cercetare de minim 8 ani; să deţină titlul de CSII.
  • 1 post Cercetător Ştiinţific (CS) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Nutriţie, Fiziologie, Bază Furajeră. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul zootehnie sau biochimie, cu media de absolvire de cel puţin 8,00; vechime în activitatea de cercetare de cel puţin 2 ani; cunoaşterea limbii engleze la nivel de utilizare/documentare.
  • 1 post Asistent de Cercetare Ştiinţifică (ACS) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Nutriţie, Fiziologie, Bază Furajeră. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul zootehnie sau biochimie, cu media de absolvire de cel puţin 8,00; cunoaşterea limbii engleze la nivel de utilizare/documentare; nu se solicită vechime în activitatea de cercetare.
  • 1 post Cercetător Ştiinţific gradul III (CSIII) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului de Tehnologii de Exploatare. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; să deţină titlul de doctor în domeniul zootehnie sau medicină veterinară; vechime în activitatea de cercetare de cel puţin 4 ani.
  • 1 post Cercetător Ştiinţific (CS) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului Tehnologii de Exploatare. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul zootehnie sau medicină veterinară, cu media de absolvire de cel puţin 8,00; vechime în activitatea de cercetare de cel puţin 2 ani; cunoaşterea limbii engleze la nivel de utilizare/documentare.
  • 1 post Asistent de Cercetare Ştiinţifică (ACS) – perioadă nedeterminată, normă întreagă, în cadrul Laboratorului Tehnologii de Exploatare. Condiţii specifice pentru înscrierea la concurs: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul zootehnie sau medicină veterinară, cu media de absolvire de cel puţin 8,00; cunoaşterea limbii engleze la nivel de utilizare/documentare; nu se solicită vechime în activitatea de cercetare.

 

Dosarele pentru înscrierea la concurs se vor depune la sediul ICDCB Baloteşti până la data de 22.03.2019. Condiţiile de participare şi alte informaţii suplimentare se pot obţine la ICDCB Baloteşti, telefon 021-3501026 şi pe pagina web www.icdcb.ro.