![]() ORAR
|
![]() STRUCTURĂ
|
![]() PLANIFICARE
|
![]() SITUAŢIE
|
![]() AVIZIER |
![]() REGULAMENTE
|
![]() FINALIZARE
|
![]() FIȘE
|
![]() ACTIVITĂŢI
|
![]() SES. DE COMUNICĂRI
|
ORAR ŞI GRUPE
PLANIFICARE EXAMENE
- ZOOTEHNIE
- TEHNOLOGIA PRELUCRĂRII PRODUSELOR AGRICOLE
- PROTECŢIA CONSUMATORULUI ŞI A MEDIULUI
- CONTROLUL ȘI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4101
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4102
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4103
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4104
ANUL II
ANUL II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4203
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4204
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4205
ANUL III
ANUL III
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4302
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4303
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4304
ANUL IV
ANUL IV
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul I și II - Grupa 4402
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul I și II - Grupa 4403
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul I și II - Grupa 4404
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4402
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4403
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4404
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4105
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4106
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4107
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4108
ANUL II
ANUL II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4206
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4207
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4208
ANUL III
ANUL III
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4305
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4306
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4307
ANUL IV
ANUL IV
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul II - Grupa 4405
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul II - Grupa 4406
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de vară 2023 - semestrul II - Grupa 4407
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4405
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4406
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa 4407
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4109
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4110
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4111
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4112
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4113
- ANTREPRENORIAT ÎN PRODUCȚIILE ANIMALIERE
- TEHNOLOGII SPECIALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
- BIOSECURITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE
- EXPERTIZA PRODUSELOR AGROALIMENTARE
- FOOD SAFETY AND BIOSECURITY
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa III
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa IV
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa V
YEAR I
YEAR I
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 1
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 2
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 3
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 4
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 5
SITUAŢIE STUDENŢI
Logarea studenţilor pe platforma University Management System se face la link-ul
Logarea pe această platformă pentru studenţii români se face cu ajutorul CNP-ului
Cont: CNP
Parolă: data naşterii (DD-MM-YYYY)
Exemplu:
Cont: 2750216232323
Parolă: 16-02-1975
Pentru studenţii străini se va folosi NUMĂRUL MATRICOL
Cont: Nr. matricol
Parolă: data naşterii (DD-MM-YYYY)
Exemplu:
Cont: 112345
Parolă: 16-02-1975
Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educaţie, formare profesională, tineret şi sport care se desfăşoară în perioada 2014-2020 şi reuneşte cele 7 programe europene de finanţare anterioare: Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii, Tineret în Acţiune, Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink şi programul de cooperare cu ţările industrializate.
Erasmus+ le oferă studenţilor oportunitatea de a studia în universităţi din alte ţări şi de a derula perioade de stagiu / plasament în instituţii publice şi private de pe piaţă muncii. Studenţii pot petrece până la 12 luni într-o altă ţară pentru o mobilitate de studiu sau practică, în cadrul fiecărui ciclu de studii. Mobilităţile de studiu în universităţi din alte ţări pot fi de la 3 la 12 luni, iar plasamentele în instituţii publice sau private de pe piaţă muncii pot fi de la 2 la 12 luni.
Personalul din învăţământul superior şi personalul invitat din întreprinderi beneficiază de oportunităţi de predare, iar personalul didactic şi nedidactic are acces la formare.
Erasmus+ înseamnă învăţare, colaborare, soluţii creative, inovare şi conectare cu piaţă muncii.
Contact:
Dr. Ecaterina Ştefan
Coordonator instituţional Erasmus+ USAMV Bucureşti
Serviciul Relaţii Internaţionale (Corp A, Rectorat, parter)
E-mail: [email protected]
Documente:
- Carta Erasmus 2014-2020 & Erasmus Policy Statement
- Regulament de organizare şi funcţionare (ROF) al programului Erasmus LLP- valabil şi pentru Erasmus+
- Act adiţional la ROF privind recunoaşterea academică
- Learning Agreement for studies
- Bilateral Agreement UASVM Bucharest
- Acorduri bilaterale
- Ghidul Erasmus+ al studentului USAMV
- Erasmus Online Linguistic Support - OLS
AVIZIER
În curs de actualizare.
REGULAMENTE ȘI FORMULARE
Formulare:
- Anexa 1 - Contract de studii universitare
- Anexa 2 - Convenţie de stagiu de practică
- Anexa 3 - Cerere pentru restituirea actelor de studii în cazul absolvenţilor
- Anexa 4 - Cerere pentru restituirea actelor de studii în cazul renunţării la studii
- Anexa 5 - Anunţ situaţii personale
- Anexa 6 - Cerere pentru motivarea absenţelor
- Anexa 7 - Cerere pentru învoiri în situaţii speciale
- Anexa 8 - Formular de răspuns către studenţi prvind cererile de învoire
- Anexa 9 - Cerere solicitare îndrumare cadru didactic
- Anexa 10 - Planificarea examenelor şi a colocviilor
- Anexa 11 - Cerere pentru susţinerea examenului cu o altă grupă
- Anexa 12 - Cerere pentru susţinerea examenelor în afara sesiunii
- Anexa 13 - Cerere pentru reexaminare
- Anexa 14 - Catalog pentru evidenţa notelor/calificativelor acordate pentru evaluarea activităţii profesionale a studenţilor
- Anexa 15 - Cotestaţie
- Anexa 16 - Cerere pentru înscriere în an suplimentar
- Anexa 17 - Cerere pentru certificarea ECTS
- Anexa 18 - Formular şi procedură pentru analiza colegială a activităţii studenţilor
- Anexa 19 - Cerere pentru reluarea studiilor întrerupte
- Anexa 20 - Cerere transfer de la un program de studii la altul
- Anexa 21 - Cerere pentru transfer între facultăţi
- Anexa 22 - Cerere transfer de la o universitate la alta
- Anexa 23 - Cerere pentru reînmatriculare
- Anexa 24 - Avertisment scris
- Anexa 25 - Notificare privind ridicarea bursei
- Anexa 26 - Notificare privind suspendarea dreptului de cazare în căminele studenţeşti
- Anexa 27 - Notificare privind exmatricularea
- Anexa 29 - Cerere pentru eliberarea actelor de studii
- Anexa 30 - Cerere pentru eliberarea actelor de studii în urgenţă
Regulamente:
- regulamentele pot fi vizualizate aici.
FINALIZARE STUDII
1. ZOOTEHNIE - Iulie 2023
2. TEHNOLOGIA PRELUCRĂRII PRODUSELOR AGRICOLE - Iunie 2023
3. PROTECȚIA CONSUMATORULUI ȘI A MEDIULUI - Iunie 2023
1. ANTREPRENORIAT ÎN PRODUCȚIILE ANIMALIERE - Iunie 2023
2. TEHNOLOGII SPECIALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ - Iunie 2023
3. BIOSECURITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE - Iunie 2023
4. FOOD SAFETY AND BIOSECURITY - February 2023
ACTIVITĂŢI EXTRACURRICULARE
Sesiunea de comunicări științifice
Sesiunea de comunicări științifice
a studenților Facultății de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere 2021
Sesiunea de comunicări științifice a studenților Facultății de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere urmărește dezvoltarea abilităților de cercetare pentru studenții aflați în ciclurile de licență, masterat și doctorat din cadrul USAMV București, dar și din facultățile de profil din țară.
Perioada de desfășurare: 20 mai 2021
Termene importante:
- 29.04.2021: transmiterea titlurilor lucrărilor, numele autorilor și a cadrului didactic coordonator pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- 17.05.2021: trimiterea lucrarilor in format ppt pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- 18.05.2021: afisarea programului final site-ul facultății la secțiunea sesiunii
- 20.05.2021: sesiunea de comunicări științifice a studenților
Lucrările vor fi susținute online în format Power Point.
Programul sesiunii poate fi vizualizat aici.
Fișe discipline
ANUL I
ANUL I
Domeniul: ZOOTEHNIE
Program de studii: ZOOTEHNIE
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
112 |
6 |
3 |
|
112 |
6 |
3 |
|
42 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
28 |
3 |
- |
|
28 |
3 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
42 |
- |
2 |
|
42 |
4 |
|
|
42 |
- |
2 |
|
56 |
2 |
2 |
|
56 |
2 |
2 |
|
Practică de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
904 |
30 |
30 |
II. Optionale |
|||
Total II |
- |
- |
- |
Total I+II |
904 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
42 |
3 |
|
|
42 |
|
3 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: ZOOTEHNIE
Program de studii: ZOOTEHNIE
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
112 |
5 |
5 |
|
56 |
6 |
- |
|
112 |
5 |
4 |
|
112 |
3 |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
42 |
3 |
- |
|
56 |
- |
5 |
|
56 |
- |
5 |
|
Practică de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
722 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
834 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Plante toxice şi medicinale |
42 |
3 |
- |
Limbi străine - Engleză |
56 |
2 |
2 |
56 |
2 |
2 |
ANUL III
ANUL III
Domeniul: ZOOTEHNIE
Program de studii: ZOOTEHNIE
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
112 |
6 |
3 |
|
112 |
6 |
4 |
|
56 |
4 |
|
|
56 |
- |
5 |
|
56 |
5 |
- |
|
56 |
5 |
- |
|
56 |
- |
5 |
|
56 |
- |
5 |
|
Practică de specialitate |
120 |
- |
4 |
Total I |
680 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
|
Total I+II |
|
|
|
III. Facultative |
|||
Limbi moderne |
56 |
2 |
2 |
Amenajarea fondului de vânătoare |
56 |
- |
2 |
ANUL IV
ANUL IV
Domeniul: ZOOTEHNIE
Program de studii: ZOOTEHNIE
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
132 |
6 |
4 |
|
56 |
5 |
- |
|
132 |
6 |
4 |
|
56 |
5 |
- |
|
60 |
- |
4 |
|
104 |
4 |
3 |
|
36 |
- |
2 |
|
36 |
- |
2 |
|
Elaborarea proiectului de diplomă |
48 |
- |
4 |
Practică pentru proiectul de diplomă |
60 |
- |
3 |
Total I |
720 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
48 |
- |
4 |
|
48 |
- |
4 |
|
Total II |
104 |
4 |
4 |
Total I+II |
824 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Proiectare tehnologică în zootehnie |
104 |
4 |
4 |
Creșterea intensivă a vânatului |
56 |
3 |
- |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
- |
5 |
|
56 |
5 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
56 |
|
3 |
|
28 |
3 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
42 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
42 |
- |
3 |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
806 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
42 |
3 |
- |
|
112 |
6 |
4 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
4 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
112 |
4 |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
5 |
- |
|
98 |
5 |
3 |
|
98 |
4 |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
98 |
4 |
4 |
|
42 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
120 |
|
4 |
|
Total I |
848 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
Limbi străine - Engleză |
56 |
2 |
2 |
56 |
2 |
2 |
|
56 |
4 |
- |
|
Electrotehnică şi electronică aplicată în industria alimentară |
56 |
- |
4 |
ANUL III
ANUL III
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
126 |
5 |
5 |
|
126 |
5 |
5 |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
98 |
3 |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
5 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
630 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
742 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
56 |
4 |
- |
ANUL IV
ANUL IV
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
104 |
5 |
4 |
|
92 |
5 |
4 |
|
42 |
4 |
- |
|
44 |
4 |
- |
|
36 |
- |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
104 |
4 |
3 |
|
36 |
- |
2 |
|
36 |
- |
2 |
|
Elaborarea proiectului de diplomă |
48 |
- |
4 |
Practică pentru proiectul de diplomă |
60 |
- |
3 |
Total I |
610 |
26 |
23 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
48 |
- |
4 |
|
48 |
- |
4 |
|
Total II |
104 |
4 |
4 |
Total I+II |
714 |
30 |
27 |
III. Facultative |
|||
104 |
4 |
4 |
|
Elaborarea şi susţinerea proiectului de diplomă |
- |
- |
10 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
112 |
4 |
4 |
|
42 |
- |
3 |
|
42 |
4 |
- |
|
70 |
- |
4 |
|
70 |
4 |
- |
|
56 |
3 |
3 |
|
56 |
3 |
3 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
904 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
56 |
4 |
- |
|
42 |
- |
3 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
98 |
5 |
4 |
|
98 |
5 |
4 |
|
56 |
5 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
4 |
|
98 |
4 |
4 |
|
42 |
3 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
736 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
848 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
56 |
2 |
2 |
|
56 |
2 |
2 |
|
56 |
3 |
- |
|
56 |
- |
3 |
ANUL III
ANUL III
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
126 |
5 |
4 |
|
126 |
5 |
4 |
|
Siguranţa și securitatea alimentară în protecţia consumatorului |
70 |
4 |
- |
56 |
4 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
42 |
- |
4 |
|
28 |
- |
3 |
|
112 |
4 |
4 |
|
56 |
- |
3 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
778 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
Agenți poluanți și impactul lor asupra mediului și consumatorului |
56 |
4 |
- |
56 |
4 |
- |
|
Protecția mediului |
56 |
- |
4 |
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
890 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
ANUL IV
ANUL IV
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
98 |
5 |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
112 |
5 |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
42 |
3 |
- |
|
126 |
5 |
5 |
|
42 |
- |
3 |
|
42 |
- |
3 |
|
60 |
- |
4 |
|
Elaborarea proiectului de diplomă |
56 |
- |
4 |
Total I |
690 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
802 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
56 |
4 |
- |
|
Proiectarea unei structuri productive specifice industriei alimentare |
56 |
- |
4 |
Susţinerea proiectului de diplomă |
- |
- |
10 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Controlul și expertiza produselor alimentare
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
112 |
4 |
4 |
|
42 |
- |
3 |
|
42 |
4 |
- |
|
70 |
- |
4 |
|
70 |
4 |
- |
|
56 |
3 |
3 |
|
56 |
3 |
3 |
|
Practică de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
904 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Controlul statistic al alimentelor |
56 |
4 |
- |
42 |
- |
3 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Zootehnie
Program de studii: Antreprenoriat în producțiile animaliere
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2 ani
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
28 |
5 |
- |
|
42 |
5 |
- |
|
28 |
5 |
- |
|
42 |
- |
7 |
|
56 |
- |
8 |
|
112 |
8 |
8 |
|
Total I |
308 |
23 |
23 |
II. Optionale |
|||
42 |
7 |
|
|
42 |
7 |
|
|
42 |
|
7 |
|
42 |
|
7 |
|
Total II |
84 |
7 |
7 |
Total I+II |
392 |
30 |
30 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Zootehnie
Program de studii: Antreprenoriat în producțiile animaliere
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2 ani
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
8 |
- |
|
42 |
7 |
- |
|
42 |
7 |
- |
|
56 |
8 |
- |
|
14 |
|
5 |
|
42 |
|
7 |
|
Practică |
98 |
|
10 |
Elaborarea lucrării de disertaţie |
70 |
|
8 |
Total I |
420 |
30 |
30 |
II. Optionale |
|||
- |
- |
- |
- |
Total II |
- |
- |
- |
Total I+II |
420 |
30 |
30 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Tehnologii speciale în industria alimentară
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2 ani
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
42 |
8 |
- |
|
42 |
6 |
- |
|
56 |
8 |
- |
|
Tehnologii moderne de asigurare a stabilităţii şi inocuităţii produselor |
56 |
- |
8 |
56 |
- |
8 |
|
112 |
8 |
8 |
|
Total I |
364 |
30 |
24 |
II. Optionale |
|||
28 |
- |
6 |
|
28 |
- |
6 |
|
Total II |
28 |
|
6 |
Total I+II |
392 |
30 |
30 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Tehnologii speciale în industria alimentară
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2 ani
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
42 |
6 |
- |
|
Evaluarea caracteristicilor senzoriale ale produselor alimentare |
56 |
8 |
- |
Tehnici de modelare şi conducere a proceselor în industria alimentară |
56 |
8 |
- |
14 |
- |
5 |
|
42 |
- |
7 |
|
Practică |
98 |
- |
10 |
Elaborarea lucrării de disertaţie |
70 |
- |
8 |
Total I |
378 |
22 |
30 |
II. Optionale |
|||
Proiectarea şi promovarea produselor alimentare de origine vegetală |
56 |
8 |
- |
Proiectarea şi promovarea produselor alimentare de origine animală |
56 |
8 |
- |
Total II |
56 |
8 |
- |
Total I+II |
434 |
30 |
30 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Biosecuritatea produselor alimentare
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
42 |
6 |
- |
|
Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare prin controlul automatizării |
42 |
6 |
- |
Procedee chimice, microbiologice şi toxicologice avansate de control şi analiza |
42 |
6 |
- |
Produse adiţionale utilizate în procesele tehnologice din industria alimentară |
42 |
6 |
- |
56 |
- |
8 |
|
56 |
- |
8 |
|
56 |
- |
8 |
|
Total I |
336 |
24 |
24 |
II. Optionale |
|||
28 |
6 |
- |
|
28 |
6 |
- |
|
28 |
- |
6 |
|
28 |
- |
6 |
|
Total II |
56 |
6 |
6 |
Total I+II |
392 |
30 |
30 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Biosecuritatea produselor alimentare
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare în procesarea laptelui |
56 |
8 |
- |
Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare în procesarea cărnii |
56 |
8 |
- |
56 |
8 |
- |
|
Biosecuritatea şi asigurarea calităţii pe filiera produselor de origine vegetală |
42 |
6 |
- |
14 |
- |
5 |
|
42 |
- |
7 |
|
Practică |
98 |
- |
10 |
Elaborarea lucrării de disertaţie |
70 |
- |
8 |
Total I |
434 |
30 |
30 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Expertiza Produselor Agroalimentare
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
7 |
- |
|
56 |
7 |
- |
|
56 |
7 |
- |
|
56 |
3 |
3 |
|
56 |
- |
7 |
|
56 |
- |
7 |
|
56 |
- |
7 |
|
Practică |
- |
6 |
- |
Practică |
- |
|
6 |
Total I |
526 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
Dezvoltarea abilitățilorde comunicare și negociere în afaceri |
28 |
- |
6 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Expertiza Produselor Agroalimentare
Forma de învățământ: Învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 2
Număr de credite: 120
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Expertiza laptelui și a produselor din lapte |
56 |
7 |
- |
Calitatea, siguranța și securitatea produselor alimentare |
56 |
7 |
- |
Activitate de cercetare științifică |
28 |
2 |
- |
Etică și integritate academică |
14 |
2 |
- |
Elaborare lucrare de disertație |
98 |
- |
15 |
Practică |
98 |
- |
15 |
Practică |
- |
6 |
- |
Total I |
378 |
24 |
30 |
II. Optionale |
|||
Expertiza cărnii și a preparatelor din carne |
28 |
3 |
- |
Expertiza produselor alimentare de origine vegetală |
28 |
3 |
- |
Expertiza cărnii de pasare, a ouălor de consum și a vânatului |
28 |
3 |
- |
Expertiza produselor apicole, a peștelui și a produselor acvatice |
28 |
3 |
- |
Total II |
56 |
6 |
- |
Total I+II |
434 |
30 |
30 |
YEAR I
YEAR I
Field of study: Food Engineering
Master’s degree program: Food Safety and Biotechnology
Form of education: full time
Duration: 2 ani
Number of transferable credits: 120
DISCIPLINE |
NUMBER OF HOURS |
CREDITS NUMBER |
|
First semester |
Second semester |
||
I. Mandatory |
|||
56 |
8 |
- |
|
56 |
8 |
- |
|
Advanced chemical, microbiological and toxicological control and analysis of food |
56 |
8 |
- |
Additional products used in technological processes in the food industry |
42 |
- |
7 |
56 |
- |
8 |
|
56 |
- |
8 |
|
Total I |
322 |
24 |
23 |
II. Optionales |
|||
28 |
6 |
- |
|
28 |
6 |
- |
|
42 |
- |
7 |
|
42 |
- |
7 |
|
Total II |
70 |
6 |
7 |
Total I+II |
392 |
30 |
30 |
YEAR II
YEAR II
Field of study: Food Engineering
Master’s degree program: Food Safety and Biotechnology
Form of education: full time
Duration: 2 ani
Number of transferable credits: 120
DISCIPLINE |
NUMBER OF HOURS |
CREDITS NUMBER |
|
First semester |
Second semester |
||
I. Mandatory |
|||
Quality assurance and food safety for products of vegetable origin |
70 |
10 |
- |
Quality assurance and food safety for products of animal origin |
70 |
10 |
- |
56 |
10 |
- |
|
14 |
- |
5 |
|
42 |
- |
7 |
|
98 |
- |
10 |
|
Elaboration of the dissertation |
70 |
- |
8 |
Total I |
420 |
30 |
30 |